06 30 280 145 zachtehand@mail.com

Even voorstellen
Ik ben Jolanda Bruinsma en woon in Harlingen (Groot Ropens) waar ik ook mijn praktijk heb. Zo rond mijn vijftigste levensjaar ben ik gaan nadenken wat ik de rest van mijn werkzame leven zou willen doen. Zo ontdekte ik onder andere hoe fijn ik het vind om massages te geven. Ik krijg er echt energie van.

Mijn eerste massage opleiding heb ik in 2010 afgerond. Daarna heb ik nog vele massageopleidingen en cursussen gevolgd. Ook heb ik de basis pedicure opleiding bij ProVoet met succes gevolgd.

In 2013 heb besloten mijn baan bij ING vaarwel te zeggen. Daarna ben ik mijn eigen pedicure en massagepraktijk Zachte hand gestart. Ik heb er totaal geen spijt van dat ik van ‘hoofd’werkzaamheden bij ING ben overgestapt naar ‘hand’werkzaamheden in mijn eigen praktijk.

De praktijk
De praktijk is bij mij aan huis in de voormalige garage. Die is omgebouwd tot een hele mooie praktijkruimte, die redelijk groot is. Hierdoor kan makkelijk 1,5 meter afstand gehouden worden. Uiteraard volg ik de RIVM richtlijnen.

Ik heb gekozen voor de naam Zachte hand vanwege mijn zachte handen. Ook werk ik met zachte hand. Ik plan altijd meer dan voldoende tijd tussen mijn klanten. Er is dus voor en na uw behandeling altijd voldoende tijd, voordat een volgende klant komt. In deze gehaaste tijd hoeft u zich dus niet te haasten. Dit merkt u ook in mijn behandelingen. Ik heb echt aandacht voor u, doe alles op een voor u rustige en prettige manier.

Diploma’s / certificaten
Ik heb diverse opleidingen gevolgd waardoor ik u een groot scala aan massages en behandelingen kan geven.

2018 – Medical taping

2017 – Cupping massage en Manuele lymfe drainage

2016 – Pedicure ProVoet (www.provoet.nl)

2016 – Sportmassage – diploma (NESPG) bij Leffelaar

2013 – Stoelmassage (Touch Pro) bij Leffelaar

2011 – Voetreflexzonemassage – diploma (NESPG) bij Leffelaar

2010 – Massage (incl. meridianenleer) – diploma (NESPG) bij Leffelaar

EHBO – diploma: Oranje Kruis Vereniging

Reanimatie – diploma: Oranje Kruis Vereniging

De eisen die deze brancheorganisaties aan hun leden stellen waarborgen een hoog niveau van kennis en vaardigheden.