06 30 280 145 zachtehand@mail.com

Massages
De eerste keer dat u voor een massage komt, is er even een kort kennismakingsgesprek waar we uw vragen, klachten, wensen etc. bespreken. Op die manier krijg ik een beeld van u en kan ik de behandeling goed op u afstemmen. Wanneer u onder behandeling bent van een arts verzoek ik u vooraf uw arts te vragen of een massage in uw geval geen kwaad kan en te vragen waar ik rekening mee moet houden.

Indien er sprake is van bepaalde klachten, kan ik een behandelplan opstellen. Het is dan van belang dat u regelmatig bij mij komt, zodat de klacht goed behandeld kan worden. Dit betekent niet dat u lichamelijke klachten moet hebben om een massage te nemen. U kunt ook voor een massage bij mij komen, omdat het gewoon lekker is!

Onderstaand de verschillende massages waarvoor ik gediplomeerd ben.

Sportmassage (inclusief (medical) tapen)
Deze massage bevordert de doorbloeding van de spieren en voert de daar aanwezige afvalstoffen af. Hierdoor verbetert de conditie van de spieren. Tevens versnelt deze massage het herstel van de spieren na een inspanning, vermoeidheid of overbelasting.

Een sportmassage kan gegeven worden voordat u gaat sporten ter stimulering van de spieren. Ook kunnen dan eventueel gewrichten en spieren worden getapet die extra ondersteuning nodig hebben voordat u gaat sporten.

Een sportmassage na het sporten is vooral goed voor het sneller herstel van de spieren na de inspanning.

Manuele Lymfedrainage (MLD)
Het menselijke lichaam bestaat voor 2/3 uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen en bloed-, lymf- en hersenbanen. Oneindig veel processen verlopen via dit lichaamsvocht.

Manuele lymfdrainage is erop gericht het lymfestelsel te stimuleren. Deze stimulatie is nodig als er zich teveel vocht (zichtbaar en onzichtbaar oedeem) ophoopt. Door MLD wordt het vocht beter c.q. sneller via de lymfebanen afgevoerd.

Manuele Lymfdrainage is een zachte massagevorm en is op het gehele lichaam  toepasbaar.

Wellness massage
Even uzelf lekker laten verwennen, even nergens aan denken, een momentje voor uzelf.
Als u regelmatig een wellnessmassage neemt vermindert dit klachten zoals stress en stijfheid.
Uit eigen ervaring weet ik dat het ook preventief kan werken tegen bijvoorbeeld kramp.
Het maakt namelijk de spieren soepel en stimuleert de bloedsomloop. 

Pure verwennerij voor u en uw lichaam.

 Voor erotische massages kunt u NIET bij mij terecht.