06 30 280 145 zachtehand@mail.com

Massages
De eerste keer is er even een kort kennismakingsgesprek. Ik vraag naar uw klachten, wensen etc. Zo krijg ik een beeld van u en kan ik de behandeling goed op u afstemmen. Wanneer u onder behandeling bent van een arts verzoek ik u vooraf uw arts te vragen of een massage geen kwaad kan. En om te vragen waar ik rekening mee moet houden.

Indien u bepaalde klachten heeft, kan ik daarvoor een behandelplan opstellen. Het is dan van belang dat u regelmatig bij mij komt. Zo kan ik de klacht goed behandelen. Maar dit betekent niet dat u lichamelijke klachten moet hebben om een massage te nemen. U kunt ook voor een massage bij mij komen, omdat het gewoon lekker is!

Ik ben voor meerdere massages gediplomeerd:

Sportmassage (inclusief (medical) tapen)
Deze massage bevordert de doorbloeding van de spieren. Het voert de aanwezige afvalstoffen af. Hierdoor verbetert de conditie van uw spieren. Ook herstellen de spieren sneller na een inspanning, vermoeidheid of overbelasting.

Een sportmassage kan gegeven worden VOOR dat u gaat sporten, omdat de spieren gestimuleerd worden. Ook kunnen dan eventueel gewrichten en spieren worden getapet waardoor u extra ondersteuning heeft tijdens het sporten.

Een sportmassage NA het sporten is vooral goed voor het sneller herstel van de spieren na de inspanning.

Manuele Lymfedrainage (MLD)
Het menselijk lichaam bestaat voor 2/3 uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen en bloed-, lymf- en hersenbanen.

Manuele lymfdrainage heeft als doel om het lymfestelsel te stimuleren. Deze stimulatie is nodig als er zich teveel vocht (zichtbaar en onzichtbaar OEDEEM) ophoopt. Door MLD wordt het vocht beter c.q. sneller via de lymfebanen afgevoerd.

Manuele Lymfdrainage is een zeer zachte massagevorm en is op het gehele lichaam toepasbaar.

Wellness massage
Even uzelf lekker laten verwennen, even nergens aan denken, een momentje voor uzelf!
Als u regelmatig een wellness massage neemt vermindert dit klachten zoals stress en stijfheid.
Uit eigen ervaring weet ik dat het ook preventief kan werken tegen bijvoorbeeld kramp.
Het maakt namelijk de spieren soepel en stimuleert de bloedsomloop. 

Pure verwennerij voor u en uw lichaam.